Carregant ....

MILLOR TARIFA GARANTIDA

Cercar

Reserves

902 102 120
(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

Maremàgnum / IMAX / Aquàrium

El Maremàgnum es troba a l’antic Moll d’Espanya que originàriament s’utilitzava per a feines de càrrega i descàrrega.

 

Actualment s’ha convertit en un centre lúdic, cultural i comercial situat en un gran espai d’innovadora arquitectura on l’aigua és la principal protagonista.

 

Al costat del centre comercial del Maremàgnum trobem la sala de projeccions Imax, coneguda per estar especialitzada en documentals en 3D, a part de les projeccions en 3D disposa d’una pantalla de 600 metres quadrats i d’una cúpula de 900 metres quadrats on també es projecten pel•lícules.

 

A la mateixa zona del Maremàgnum també podem gaudir de l’Aquari de Barcelona, un increïble centre marí lúdic i educatiu que és el més important del món en temàtica mediterrània. Format per 35 aquaris que recullen 11.000 exemplars de 450 espècies diferents, compta també amb un túnel submarí de 80 metres quadrats, 6 milions d’aigua i un immens Oceanari únic a Europa que fa que aquest centre sigui una referència d’oci singular que ja han visitat 14 milions de persones.Adreça: Moll d’Espanya, s/n.

Autobusos: 14, 17, 19, 36, 38, 40, 45, 57, 59, 64, 91, 157

Metro: Drassanes (L3), Barceloneta (L4)

Webs: www.maremagnum.es // www.imaxportvell.com // www.aquariumbcn.com

tornar a Passeja per Barcelona

Situació

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Hotels

  •  

    Els nostres hotels es troben situats en ple centre de Barcelona, estratègicament establerts en edificis emblemàtics de la ciutat, propers als monuments històrics de Barcelona i de les principals zones comercials i d’oci. Si s’allotja a l’hotel HCC St Moritz a un pas trobarà el Passeig de Gràcia, si vol visitar La Pedrera l’hotel HCC Regente queda molt pròxim a l’edifici, l’hotel HCC Montblanc està situat just davant del Palau de la Música i a prop del museu Picasso, si viatja a Barcelona per a assistir a una fira o a un concert l’hotel HCC Lugano queda just al costat de la Fira de Barcelona i de l’Anella Olímpica, des de l’hotel HCC Taber trigarà 5 minuts a peu en arribar a Plaça Catalunya, la millor opció a prop de l’estació de Sants és l’hotel HCC Open, si vol visitar el Camp Nou o el museu del F.C. Barcelona allotgi’s a l’hotel HCC Covadonga a l’Avinguda Diagonal.

    Si prefereix conèixer altres indrets singulars de Catalunya ho podrà fer a l’hotel HCC Ciutat de Berga situat al centre de la ciutat en ple Prepirineu i a l’hotel HCC Montsia a Amposta perfecte per a conèixer el Delta de l’Ebre.

     

© Hcc Hotels 2014 Grupo Lutx