Carregant ....

HCC Ciutat de Berga habitació doble hotel HCC Ciutat de Berga esmorzar habitació hotel HCC Ciutat de Berga sala hotel HCC Ciutat de Berga hotel

MILLOR TARIFA GARANTIDA

Cercar

Reserves

902 102 120
(+34) 934 817 350
hcc@hcchotels.es

HCC Ciutat de Berga *** HB-4188 - Habitació des de 44.47 €

Pg. de La Indústria, 11 - 08600 Berga - Tel. 938 214 422- Fax 938 214 323 - berga@hcchotels.es

  • Cercar disponibilitat

Hotel ubicat al centre de la ciutat de Berga, capital de la comarca del Berguedà i antiga capital del comtat de Berga. Situada al peu de la serra de Queralt, en el Pre-Pirineu, perfectament comunicada, punt entremig entre França o Andorra i Barcelona, de la que la separen 99 km d’autovia. Berga és una ciutat envoltada de magnífics paisatges i amb una àmplia oferta turística, lúdica i comercial, famosa per celebrar anualment la festa de la Patum, reconeguda per la UNESCO com a Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat.

L’hotel disposa de 62 modernes habitacions equipades amb TV, connexió WIFI gratuïta, aire condicionat / calefacció, telèfon, caixa forta i un bany complet amb banyera, assecador de cabell i gran varietat de detalls d’acollida.

L’hotel us ofereix la possibilitat de gaudir del bufet d’esmorzars més selecte. L’hotel disposa també de sales de reunions ideals per a tot tipus d’esdeveniments d’empresa o particulars i un cuidat servei de bar – cafeteria, connexió WIFI gratuïta en tot l’hotel i pàrquing en el mateix edifici.

L’hotel li ofereix, prèvia petició, dinars, sopars i coffee breaks per a grups, tot i no disposar de restaurant obert al públic.

Celebri els seus moments més especials amb nosaltres, informi’s sobre les celebracions de bodes, banquets, comunions o qualsevol altre acte que desitgi dur a terme.

L’hotel és de fàcil accés per a persones amb mobilitat reduïda.

L’hotel ofereix servei de recepció 24h i informació turística i d’activitats d’oci de tota la comarca del Berguedà.

Packs i Ofertes

Llocs d'interès a prop d' HCC Ciutat de Berga

© Hcc Hotels 2014 Grupo Lutx